Mister Motley heeft een boek gemaakt. Koop hier 'Dit is een vertaling'.

Agenda

18/11/2019
20:00 - 21:00
Programma

Kunst is lang: Frederique Pisuisse

Het tempo van afwisselingen en opkomende kunstenaars is hoog, de zendtijd voor hedendaagse kunst is bescheiden. Daarom maken het online kunsttijdschrift Mister Motley en presentator Luuk Heezen sinds november 2015 het radioprogramma Kunst is Lang: een gesprek waarin een hedendaagse kunstenaar drie kwartier de tijd krijgt om te praten over zijn of haar kunst, het kunstenaarschap, en het wereldbeeld dat daarachter zit. Op 18 november is Frederique Pisuisse te gast. De opnames vinden plaats in de podcaststudio, en zijn voor een beperkte groep van ongeveer 10 mensen bij te wonen. U bent bij deze van harte uitgenodigd om op maandagavond aanwezig te zijn bij de gesprekken. De deuren sluiten om 20.00, dus zorg dat u op tijd bent. De uitzending duurt tot 21.00.
25/11/2019
20:00 - 21:00
Programma

Kunst is lang: DOMINIQUE HIMMELSBACH DE VRIES

Het tempo van afwisselingen en opkomende kunstenaars is hoog, de zendtijd voor hedendaagse kunst is bescheiden. Daarom maken het online kunsttijdschrift Mister Motley en presentator Luuk Heezen sinds november 2015 het radioprogramma Kunst is Lang: een gesprek waarin een hedendaagse kunstenaar drie kwartier de tijd krijgt om te praten over zijn of haar kunst, het kunstenaarschap, en het wereldbeeld dat daarachter zit. Op 25 november is Domenique Himmelsbach de Vries te gast. De opnames vinden plaats in de podcaststudio, en zijn voor een beperkte groep van ongeveer 10 mensen bij te wonen. U bent bij deze van harte uitgenodigd om op maandagavond aanwezig te zijn bij de gesprekken. De deuren sluiten om 20.00, dus zorg dat u op tijd bent. De uitzending duurt tot 21.00.
02-12-2019
20:00 - 21:00
Programma

Kunst is lang: Wafae Ahalouch el Keriasti

Het tempo van afwisselingen en opkomende kunstenaars is hoog, de zendtijd voor hedendaagse kunst is bescheiden. Daarom maken het online kunsttijdschrift Mister Motley en presentator Luuk Heezen sinds november 2015 het radioprogramma Kunst is Lang: een gesprek waarin een hedendaagse kunstenaar drie kwartier de tijd krijgt om te praten over zijn of haar kunst, het kunstenaarschap, en het wereldbeeld dat daarachter zit. Op 2 december is Wafae Ahalouch el Keriasti te gast. De opnames vinden plaats in de podcaststudio, en zijn voor een beperkte groep van ongeveer 10 mensen bij te wonen. U bent bij deze van harte uitgenodigd om op maandagavond aanwezig te zijn bij de gesprekken. De deuren sluiten om 20.00, dus zorg dat u op tijd bent. De uitzending duurt tot 21.00.
09/12/2019
20:00 - 21:00
Programma

Kunst is lang: KEVIN OSEPA

Het tempo van afwisselingen en opkomende kunstenaars is hoog, de zendtijd voor hedendaagse kunst is bescheiden. Daarom maken het online kunsttijdschrift Mister Motley en presentator Luuk Heezen sinds november 2015 het radioprogramma Kunst is Lang: een gesprek waarin een hedendaagse kunstenaar drie kwartier de tijd krijgt om te praten over zijn of haar kunst, het kunstenaarschap, en het wereldbeeld dat daarachter zit. Op 9 december is Kevin Osepa te gast. De opnames vinden plaats in de podcaststudio, en zijn voor een beperkte groep van ongeveer 10 mensen bij te wonen. U bent bij deze van harte uitgenodigd om op maandagavond aanwezig te zijn bij de gesprekken. De deuren sluiten om 20.00, dus zorg dat u op tijd bent. De uitzending duurt tot 21.00.
16/12/19
20:00 - 21:00
Programma

Kunst is lang: Oscar Peters

Het tempo van afwisselingen en opkomende kunstenaars is hoog, de zendtijd voor hedendaagse kunst is bescheiden. Daarom maken het online kunsttijdschrift Mister Motley en presentator Luuk Heezen sinds november 2015 het radioprogramma Kunst is Lang: een gesprek waarin een hedendaagse kunstenaar drie kwartier de tijd krijgt om te praten over zijn of haar kunst, het kunstenaarschap, en het wereldbeeld dat daarachter zit. Op 16 december is Oscar Peters te gast. De opnames vinden plaats in de podcaststudio, en zijn voor een beperkte groep van ongeveer 10 mensen bij te wonen. U bent bij deze van harte uitgenodigd om op maandagavond aanwezig te zijn bij de gesprekken. De deuren sluiten om 20.00, dus zorg dat u op tijd bent. De uitzending duurt tot 21.00.
23/12/2019
20:00 - 21:00
Programma

Kunst is lang: Duran Lantink

Het tempo van afwisselingen en opkomende kunstenaars is hoog, de zendtijd voor hedendaagse kunst is bescheiden. Daarom maken het online kunsttijdschrift Mister Motley en presentator Luuk Heezen sinds november 2015 het radioprogramma Kunst is Lang: een gesprek waarin een hedendaagse kunstenaar drie kwartier de tijd krijgt om te praten over zijn of haar kunst, het kunstenaarschap, en het wereldbeeld dat daarachter zit. Op 23 december is Duran Lantink te gast. De opnames vinden plaats in de podcaststudio, en zijn voor een beperkte groep van ongeveer 10 mensen bij te wonen. U bent bij deze van harte uitgenodigd om op maandagavond aanwezig te zijn bij de gesprekken. De deuren sluiten om 20.00, dus zorg dat u op tijd bent. De uitzending duurt tot 21.00.
18/01/2020
20:00 - 22:00
Programma

Kan niet bestaat niet

Iedere maker koestert wel een werk dat hij of zij nooit heeft kunnen maken. Misschien vanwege een gebrek aan geld of tijd, wellicht zaten de zwaartekracht of andere natuurwetten dwars of bleek een ander al met dat geniale idee te zijn weggelopen. Zaterdag 18 januari organiseert Mister Motley samen met de Brakke Grond voor de tweede keer 'Kan niet bestaat niet'. In de Rode Zaal zullen vijftien kunstenaars een werk ontsluiten dat om welke reden dan ook het daglicht nooit heeft mogen zien. Inloop: 20:00 uur Aanvang programma: 20:15 uur Einde programma: 22:00 uur Nieuwjaarsborrel: 22:00-23:00 uur