Image

Privacyverklaring Mister Motley

24 May 2018 Admin

Privacyverklaring mister Motley

Dit Privacybeleid is van toepassing op alle persoonsgegevens die mister Motley verwerkt van haar websitebezoekers.

Indien u uw persoonsgegevens aan mister Motley verstrekt, geeft u uitdrukkelijk toestemming om uw persoonsgegevens in lijn met dit Privacybeleid te verwerken.

1. Verantwoordelijke

Verantwoordelijke voor de verwerking van de persoonsgegevens is:
Stichting mister Motley
WG Plein 33-B
1054 RA Amsterdam
KVK nummer 34189719
Fiscaal nummer 812147820
 

2. Welke gegevens verwerkt mister Motley  en voor welk doel? 

Technische gegevens bij websitebezoek

  1. IP adres
  2. Browsertype
  3. Locatie
  4. Apparaat

 

Mister Motley kan de genoemde persoonsgegevens gebruiken voor de volgende doeleinden:


a) Uitsluitend indien u daarvoor toestemming heeft gegeven, gebruikt mister Motley uw naam en e-mailadres om u maandelijks haar e-mail nieuwsbrief met informatie over activiteiten, presentaties, nieuws te sturen. Afmelding voor deze mailings is te allen tijde mogelijk via de afmeldlink onderaan de mailing.
b) de website te analyseren en optimaliseren voor gebruikers- en bezoekersgemak. Dit gebeurt niet op individueel niveau, maar uitsluitend op basis van geanonimiseerde gegevens.

3. Bewaartermijnen

Mister Motley bewaart persoonsgegevens niet langer dan voor de doeleinden waarvoor zij zijn verzameld of worden gebruikt, nodig wordt geacht.

4. Inzagerecht, verwijdering en vragen klachten

4.1 Indien u klachten hebt over de wijze waarop mister Motley je persoonsgegevens verwerkt of uw verzoeken behandelt, kunt u contact opnemen met de redactie (info@mistermotley.nl). Indien dit niet leidt tot een oplossing kunt u altijd gebruik maken van je recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens (www.autoriteitpersoonsgegevens.nl) of een beroep te doen op de bevoegde rechter.
4.2 Eventuele andere vragen of opmerkingen over dit Privacybeleid kunnen worden gericht aan onze redactie (info@mistermotley.nl).

5. Cookies

Tijdens een bezoek aan de website van mister Motley worden gegevens van bezoekers verzameld en opgeslagen. Hiervoor worden zogenaamde cookies ingezet. Hieronder treft een u korte uitleg aan over welke informatie er precies wordt verzameld via cookies en wat er mee wordt gedaan, waarom dit naar ons idee noodzakelijk is en via welke websites deze gegevens worden verzameld. Tot slot geven wij een korte instructie wat u kunt doen als u liever geen of niet alle cookies wenst te accepteren.
Wat zijn cookies?
Cookies zijn klein tekstbestandjes die tijdens een bezoek aan de websites via uw browser op de harde schijf van uw computer worden opgeslagen.

6. Wijzigingen

Dit Privacybeleid kan worden gewijzigd. De wijzigingen worden via de website bekend gemaakt. Wij adviseren je om regelmatig het Privacybeleid te bekijken. Dit document is voor het laatst gewijzigd op 25-5-2018.