Steun hier het nieuwe seizoen van de radiopodcast Kunst is Lang.

Image

Jongens van de wereld

14-05-2014 Mister Motley

Fashion is zacht beddengoed (niet soft). Attitude is wearing it. Jongensvandewereld zijn it, allebei, all over the place. Just FROW, zonder dat iemand het door heeft, ze lopen de top shows over de hele wereld en nobody gives a fuck about these garçons.

Street style is zo oud als de straten zelf, 6000 jaar. De jongens lopen daar niet achteloos overheen. Want who knows where the road goes? Ze willen best reflecteren op (en tijdens) de poses op hun blog, maar staan met beide blote benen op de grond. Geen haar, brazilian is in. Schoeisel is niet over het hoofd te zien, om je te kunnen nestelen in het nu. Come on, het is 2014. Vintage is nog steeds meer dan OK, maar alles uit het verleden blijft zich opstapelen -ook letterlijk-, en onze jongens bevinden zich bij voorkeur op het tipping point van the present. De stoffen worden steeds zachter en effectiever, 3D is overal. 

Stel je voor, verken je Stijl, grijp je vast aan een laag object als je kapot bent, of gebruik je eigen bloed als rouge. Dare 2 wear+care.

jvdw zijn met zes, always ready. Dit is hun fashion/attitude.

Yours in the fashion,

Jongens van de wereld

Bezoek modeblog: Jongensvandewereld

Ook adverteren op mistermotley.nl? Stuur dan een mail naar maurits@mistermotley.nl