Mister Motley heeft een boek gemaakt. Koop hier 'Dit is een vertaling'.

Image

Shertise Solano in Kunst is lang

26-09-2020 Redactie

Het tempo van afwisselingen en opkomende kunstenaars is hoog, de zendtijd voor hedendaagse kunst is bescheiden. Daarom maakt mister Motley samen met presentator Luuk Heezen sinds november 2015 het radioprogramma Kunst is Lang: een gesprek waarin een hedendaagse kunstenaar drie kwartier de tijd krijgt om te praten over zijn of haar kunst, het kunstenaarschap, en het wereldbeeld dat daarachter zit. Maandag 28 september is Shertise Solano te gast.
 

Shertise Solano is is een Nederlands-Caribische multimediakunstenaar met een achtergrond in theater. Sinds 2014 is ze gefocust op nieuwe expressievormen door middel van experimentele beeldende kunst, waarbij ze haar eigen DNA in het werk injecteert — bijvoorbeeld door één afbeelding van haar gezicht als startpunt van collages te gebruiken — terwijl ze werkt binnen een gereduceerd spectrum van drie kleuren: rood, wit en zwart.


Tentoonstelling 'As far as eye can see' in W139, 2020. Foto: Ernst van Deursen
Tentoonstelling 'As far as eye can see' in W139, 2020. Foto: Ernst van Deursen


KUNST IS LANG
en het leven is kort 
Elke maandag tussen via een livestream op onze Facebookpagina.
De uitzendingen zijn op een later moment te bekijken/beluisteren via Podcast, Soundcloud, Youtube en op de website van mister Motley

Ook adverteren op mistermotley.nl? Stuur dan een mail naar maurits@mistermotley.nl