Mister Motley heeft een boek gemaakt. Koop hier 'Dit is een vertaling'.

Image

Hunnie Overleven: de rol van de mens in de natuur

31-10-2013 Mister Motley

In het staartje van de zomer verleidt Hunnie ons om nog een keer naar buiten te gaan voor een etmaal gras, klei en water in veenweidegebied 'De Bovenlanden' in het Groene Hart. Daar vindt op 21 en 22 september 2013 Hunnie Overleven plaats, het hoogtepunt van een jaar Hunnie. Boeren, burgers en buitenlui zijn welkom om het gebied te verkennen aan de hand van gegidste avonturen. Het zwaartepunt van 24 uur polderen is het Kassymposium 'Polder Zoekt Liefhebber', over de rol van de mens in een veranderend natuurlandschap. 

Hunnie nodigt iedereen uit om zich op 21 en 22 september 24 uur onder te dompelen in het gebied en deel te nemen aan gegidste avonturen als Gras Kijken, Vlieg Vissen, Vogelen, Technisch Peddelen, Overleven, Jagen en Klei Putten. 

Op zaterdagavond verkent het Kassymposium 'Polder Zoekt Liefhebber' onze rol in het landschap. Hoe kan de computergeneratie zich opnieuw verbinden met de natuur? Hoe boren we ons verlangen voor de natuur weer aan? De verbeelding van de natuur wordt vanuit het oogpunt van de kunst èn de natuur aangevlogen. 

Kaarten voor Hunnie Overleven en het Kassymposium 'Polder zoekt Liefhebber' zijn te verkrijgen via www.hunnie.nu. Er kan gekozen worden voor een dagprogramma, een avondprogramma met Kassymposium of een All-in pakket, inclusief overnachting. Voor de echte die-hards is er een 'Overleven Special', met een nacht doorbrengen in de polder onder leiding van een wildernisgids. Ticketprijs is €25, one-price-fits-all (excl. servicekosten).

Meer informatie: www.hunnie.nu

Locatie Kassymposium
Locatie Kassymposium

Ook adverteren op mistermotley.nl? Stuur dan een mail naar maurits@mistermotley.nl