Redactie

Kerstpakket? Geef een kunstenaarsboek

1 november 2019

Nu het langzaam kouder wordt, de windkracht toeneemt en we onze regenjassen uit de kast trekken, zien we ook de feestdagen weer in het vizier komen. Hoewel het pas november is, willen we daarom in deze bijdrage een blik vooruitwerpen op de mogelijke feestgeschenken voor uw medewerkers.
 

Nu het langzaam kouder wordt, de windkracht toeneemt en we onze regenjassen uit de kast trekken, zien we ook de feestdagen weer in het vizier komen.

Afgelopen mei heeft het kunsttijdschrift mister Motley het boek ‘Dit is een vertaling’ uitgegeven. Een boek van 300 pagina’s waarin tientallen Nederlandse schrijvers, kunstenaars en essayisten zich buigen over wat het betekent om een selectie te maken – wat het betekent om het ene wel, en het andere niet te kiezen. Momenteel is het grootste deel van de oplage verkocht en liggen de laatste exemplaren op ons kantoor te wachten om gelezen te worden. 
Dit is een vertaling

Met deze aanbieding willen we het mes aan twee kanten laten snijden.

Dit moment grijpen we aan om deze laatste boeken samen met een of meerdere andere kunstenaarsuitgaven aan te bieden in de vorm van een persoonlijk kerstpakket voor u en uw medewerkers. Dit zijn de essaybundel ‘Hoe de dingen ons bewegen’ samengesteld door kunstenaars Caroline Ruijgrok en Bernke klein Zandvoort, het beeldessay ‘Cloud Inverse’ van kunstenaar Vibeke Mascini en de uitgave ‘The Universal Photographer’ van fotografen Anne Geene en Arjan de Nooy. 

Met deze aanbieding willen we het mes aan twee kanten laten snijden: uw medewerkers krijgen een veelzijdig boekenpakket van vier kunstuitgaven en daarmee steunt uw organisatie zowel de redactie van het kunsttijdschrift mister Motley als de praktijk van verschillende Nederlandse hedendaagse kunstenaars. Daarbij profiteert u natuurlijk van een speciale verkoopprijs.

Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijke feestpakketten, en leest u hoe u een of meerdere kerstpakketten kan bestellen. Alle pakketten worden mooi verzorgd ingepakt thuisgestuurd, en kunnen vergezeld worden van een kunstenaarskaart met daarop een persoonlijke boodschap voor uw medewerkers.

Wilt u pakketten bestellen of heeft u vragen? Stuur dan voor 25 november een mail naar [email protected]

Het overzicht:Kunst in een kerstpakket.pdf
Hoe de dingen ons bewegen – Caroline Ruijgrok, Bernke Klein ZandvoortCloud Inverse – Vibeke MasciniThe universal photographer – Anne Geene & Arjan de Nooy

 

Advertenties

Ook adverteren op mistermotley.nl ? Stuur dan een mail naar advertenties@mistermotley.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* verplicht

Meer Mister Motley?

Draag bij aan onze toekomstige verhalen en laat ons hedendaags kunst van haar sokkel stoten

Nu niet, maar wellicht later