Redactie

Lonnie van Brummelen en Siebren de Haan in Kunst is Lang

30 oktober 2019

Het tempo van afwisselingen en opkomende kunstenaars is hoog, de zendtijd voor hedendaagse kunst is bescheiden. Daarom maakt het online kunsttijdschrift mister Motley samen met presentator Luuk Heezen sinds november 2015 het radioprogramma Kunst is Lang: een gesprek waarin een hedendaagse kunstenaar drie kwartier de tijd krijgt om te praten over zijn of haar kunst, het kunstenaarschap, en het wereldbeeld dat daarachter zit.
In het kader van een projectvak voor studenten van de Breitner Academie namen we dit voorjaar vijf afleveringen op om voorafgaand aan het nieuwe seizoen te publiceren. Op 16 mei waren kunstenaars Lonnie van Brummelen en Siebren de Haan te gast. 
 

Lonnie van Brummelen en Siebren de Haan werken sinds 2002 samen als kunstenaarsduo en maken film installaties, sculpturen en collages die gaan over culturele en geopolitieke thema’s. De meeste projecten zijn gebaseerd op uitgebreid veldwerk en samenwerkingen op de lange termijn. 
Lonnie van Brummelen en Siebren de Haan, Stones Have Laws, 2018Lonnie van Brummelen en Siebren de Haan, Stones Have Laws, 2018
KUNST IS LANG
en het leven is kort 

Vanaf 11 november elke maandag op de radio tussen 20.00 en 21.00 op AmsterdamFM en via een livestream op onze Facebookpagina.
De uitzendingen zijn op een later moment te bekijken/beluisteren via Podcast, Soundcloud, Youtube en op de website van mister Motley.

Advertenties

Ook adverteren op mistermotley.nl ? Stuur dan een mail naar advertenties@mistermotley.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* verplicht

Meer Mister Motley?

Draag bij aan onze toekomstige verhalen en laat ons hedendaags kunst van haar sokkel stoten

Nu niet, maar wellicht later