Redactie

Maurice van Es in Kunst is Lang

30 oktober 2019

Het tempo van afwisselingen en opkomende kunstenaars is hoog, de zendtijd voor hedendaagse kunst is bescheiden. Daarom maakt het online kunsttijdschrift mister Motley samen met presentator Luuk Heezen sinds november 2015 het radioprogramma Kunst is Lang: een gesprek waarin een hedendaagse kunstenaar drie kwartier de tijd krijgt om te praten over zijn of haar kunst, het kunstenaarschap, en het wereldbeeld dat daarachter zit.
In het kader van een projectvak voor studenten van de Breitner Academie namen we dit voorjaar vijf afleveringen op om voorafgaand aan het nieuwe seizoen te publiceren. Op 25 april was kunstenaar Maurice van Es te gast. 
 

Maurice van Es documenteert zijn leven met een mobiele telefoon, het instrument van onze tijd. Hij heeft bijvoorbeeld over al zijn vrienden een film gemaakt, waarbij hij zorgvuldig probeert hun energie te vangen in beeld en te zoeken naar spontaniteit. 
Maurice van Es, Before things Change, 2010Maurice van Es, New Life, 2012-2014Maurice van Es, To me you are a work of art, 2011

KUNST IS LANG
en het leven is kort 

Elke maandag tussen via een livestream op onze Facebookpagina.
De uitzendingen zijn op een later moment te bekijken/beluisteren via Podcast, Soundcloud, Youtube en op de website van mister Motley.

Advertenties

Ook adverteren op mistermotley.nl ? Stuur dan een mail naar advertenties@mistermotley.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* verplicht

Meer Mister Motley?

Draag bij aan onze toekomstige verhalen en laat ons hedendaags kunst van haar sokkel stoten

Nu niet, maar wellicht later