Steun hier het nieuwe seizoen van de radiopodcast Kunst is Lang.

Image

Benefietveiling Expoplu

30-01-2014 Mister Motley

Kunstenaarsinitiatief Expoplu organiseert zondag 2 februari een benefiet kunstexpositie met kunstveiling in haar expositieruimte in de Paraplufabriek aan de Van OldenBarnenveldstraat 63 a in Nijmegen. De opbrengst van de veiling gaat in zijn geheel naar de gedupeerde kunstenaars van de brand op nieuwjaarsdag in het voormalige klooster aan de Groesbeekseweg in Nijmegen. Het motto voor de veiling is dan ook: ‘kunstenaars voor kunstenaars’.

Voor de veiling doneren kunstenaars uit het hele land geheel belangeloos hun kunstwerken. Dit levert een zeer gevarieerd kunstaanbod op. Het aangeboden werk varieert van traditionele tot moderne schilderijen, beelden, foto’s, gedichten, zeefdrukken en zelfs een punk pretpakket. En dat alles voor relatief lage prijzen waardoor het zondag voor iedereen mogelijk wordt om kwalitatieve kunst aan te schaffen.

Naast de kunstenaars leveren diverse Nijmeegse inwoners en bedrijven hun bijdrage aan de benefiet. Kortom; tijdens dit mini culturele festival voor ieder wat wils. De expositie start om 14.00 uur, rond 16.00 uur start de kunstveiling en onze DJ en de performances gaan door tot 19.00 uur.

Meer informatie: www.expoplu.nl

kunstenaars voor kunstenaars

Ook adverteren op mistermotley.nl? Stuur dan een mail naar maurits@mistermotley.nl