Steun hier het nieuwe seizoen van de radiopodcast Kunst is Lang.

Image

Magnetronbar goes camping chique

16-11-2013 Mister Motley

De Magnetronbar is een week geleden heropend en volledig vernieuwd. Bij de vernieuwde Magnetronbar kun je in een camping chique setting lekker ontspannen. Speel een spelletje pingpong, deel een potje thee met een stuk taart of ga voor een lekkere LaChouffe met een barsnack. Fijne achtergrondmuziek regel je natuurlijk zelf met onze Microwave music jukebox.

Stevige trek? Doe je dan te goed aan een van de heerlijke homemade verrassingsmenu’s of combineer zelf je favoriete vegetarische gerechten. Ook voor vleeseters staat er altijd een lekkere biologische non-vega optien op het menu. De chefs spelen in op wat het seizoen ons te bieden heeft en kopen groenten vers op de markt in. Elke week kan je je dus door een volledig vernieuwd menu laten verrassen.

De Magnetronbar streeft we naar een balans om zo ‘puur en eerlijk’ mogelijk lekker, vers eten te bereiden. Zo is hun melk, eieren en vlees van biologische oorsprong, schenken ze bier van La Trappe (de enige biologische trappistenbrouwerij ter wereld), halen ze Kola zonder kunstmatige smaak- en kleurstoffen bij Fritz en komt hun brood bij de Rotterdamse Ondergrondse bakker vandaan. De Magnetronbar wil vooral transparant te werk gaan; hun naam is dan ook een knipoog naar de magnetronmaaltijdcultuur.

De Magnetronbar bevindt zich in Roodkapje, platform voor vernieuwende kunst en muziek. De kunstliefhebber kan hier dus genieten van wisselende exposities en in de kelder van Roodkapje kan er gedanst en gerockt worden. Dus ook de muziekliefhebber komt aan zijn trekken! Kijk voor het actuele programma op de website.

Fotografie: Magnetronbar

Ook adverteren op mistermotley.nl? Stuur dan een mail naar maurits@mistermotley.nl