Mister Motley heeft een boek gemaakt. Koop hier 'Dit is een vertaling'.

Image

Upgrade van het slechtste hotel ter wereld

01-11-2013 Mister Motley

Reclamecampagne 'Hans Brinker Budget Hotel: Upgrades'

Al bijna twintig jaar claimt het Hans Brinker Budget Hotel 's werelds slechtste hotel te zijn. En na al die jaren kan het hotel nu nog maar één kant op: opwaarts. 

Om de klanttevredenheid te verhogen, wil het Brinker haar gasten gaan verleiden met een serie “Brinker Upgrades”. Zo zijn er Brinker-cocktails bij het inchecken, exposities van internationale kunst en zelfs een versnapering op de hoofdkussens.

Voor het eerst in haar bestaan biedt het Hans Brinker Budget Hotel nu ook een ruime keuze in luxe suites. Hiervoor zijn diverse hotelkamers ingrijpend gerenoveerd om een nieuw niveau in kwaliteit te kunnen bieden. Deze upgrade is vooral gerealiseerd door innovatief gebruik van behang.

Met deze bijzondere upgrades wil het Hans Brinker Budget Hotel een nieuwe standaard neerzetten voor de hotelbranche. Voor het eerst in haar haast 20-jarige bestaan gaat het Brinker nu concurreren met andere luxe hotels, zoals het Amsterdamse vijfsterren-verblijf Hotel L'Europe en het Londense Savoy.

Wil je een kamer boeken? Bezoek dan de website van dit hotel.

Deze ironische antireclame campagne werd gemaakt in samenwerking met KesselsKramer, die al eerder een campagne maakte voor Hans Brinker Budget Hotel. Wat aan deze campagne vooraf ging, lees je hier.

 

Ook adverteren op mistermotley.nl? Stuur dan een mail naar maurits@mistermotley.nl