Redactie

Podcast Kunst is Lang is terug met een nieuw seizoen

6 november 2019

Het tempo van afwisselingen en opkomende kunstenaars is hoog, de zendtijd voor hedendaagse kunst is bescheiden. Daarom maken het online kunsttijdschrift mister Motley en presentator Luuk Heezen sinds november 2015 het radioprogramma Kunst is Lang: een gesprek waarin een hedendaagse kunstenaar drie kwartier de tijd krijgt om te praten over zijn of haar kunst, het kunstenaarschap, en het wereldbeeld dat daarachter zit. 
 

Vol trots kunnen we mededelen dat we vanaf 11 november terug zijn met een nieuw seizoen waarin 40 weken lang iedere maandagavond tussen 20.00 en 21.00 een hedendaagse kunstenaar wordt geïnterviewd in VondelCS Amsterdam. En met dit bericht maken we graag de eerste namen voor het nieuwe seizoen bekend:

11-11 Jacqueline de Jong
18-11 Frederique Pisuisse
25-11 Dominique Himmelsbach De Vries
02-12 Wafae Ahalouch
09-12 Kevin Osepa
16-12 Oscar Peters
23-12 Duran Lantink
13-01 Katinka Lampe
27-01 Anaïs Lopez

VondelCS is dit seizoen niet alleen de locatie, maar ook een inhoudelijke samenwerkingspartner van het programma.  De opnames vinden plaats in de podcaststudio, en zijn voor een beperkte groep van ongeveer 10 mensen bij te wonen. U bent bij deze van harte uitgenodigd om op maandagavond, vanaf 11 november, aanwezig te zijn bij de gesprekken. De deuren sluiten om 20.00, dus zorg dat u op tijd bent. De uitzending duurt tot 21.00. Daarnaast zijn de uitzendingen live te bekijken en beluisteren via de Facebookpagina van mister Motley. Vervolgens zijn de opnames terug te vinden in uw favoriete podcast app en ook op Spotify, AmsterdamFM, Salto, de website van mister Motley en Youtube. 

Ook dit seizoen hebben we weer veel interessante partners aan ons te weten binden. Naast VondelCS zijn dat Voordekunst, Bureau Broedplaatsen van de Gemeente Amsterdam en AmsterdamFM. Het seizoen wordt daarnaast mede mogelijk gemaakt door het Amsterdam Fonds voor de Kunst, het Prins Bernhard Cultuurfonds en het Mondriaanfonds. 

Bekijk hier het archief met de 100 afleveringen die we tot dusver hebben gemaakt. 
Logo Kunst is Lang, design: Noortje Hulshof
Advertenties

Ook adverteren op mistermotley.nl ? Stuur dan een mail naar advertenties@mistermotley.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* verplicht

Meer Mister Motley?

Draag bij aan onze toekomstige verhalen en laat ons hedendaags kunst van haar sokkel stoten

Nu niet, maar wellicht later