Redactie

Bestel nu de Blauwe Maandag – de tabloid der verwondering

5 januari 2023

Geef een beetje hoop cadeau op de donkerste dag van het jaar!

Blue Monday, zogenaamd de meest depressieve dag van het jaar, schreeuwt om een ander geluid, een hoopvolle blik op de wereld om ons heen. Mister Motley werkt dit jaar graag weer mee aan de Blauwe Maandag – de tabloid der verwondering – voor wat extra warmte op deze koude, donkere januaridag. Samen met schrijvers, columnisten en kunstenaars wordt de poëzie van het alledaagse eenmalig verheven tot headlines.

We kijken vaak over de mooie en bescheiden zaken van het leven heen, maar laten we ze in ieder geval die ene dag de aandacht geven die ze verdienen. Dat is de missie van de Blauwe Maandag.

Hoop is er om te delen. Daarom kun je de Blauwe Maandag alleen bestellen voor iemand anders. Ken je iemand die een dosis verwondering kan gebruiken? Bestel vandaag nog een krant en laat weten dat je aan diegene denkt!

Verwondering verdient verspreiding en daarom hebben we de optie een krant te laten bezorgen bij een voor jou onbekende. Een onverwacht cadeau op die donkere, koude dag.

In deze derde editie zijn bijdragen te vinden van Merel Bem, Thomas van Huut, Pelumi Adejumo, Kees van Kooten, Ester Naomi Perquin, Daan Heerma van Voss, Midas Dekkers, Ingmar Heytze en vele anderen.

Bestel tot en met maandag 9 januari en ontvang de Blauwe Maandag uiterlijk zaterdag 14 januari op de mat. Ruim op tijd voor die grauwe Blue Monday.

Bestel je na maandag 9 januari? Geen paniek, de kranten worden uiteraard nog steeds bezorgd en vallen daags na die akelige maandag op de mat. Wanneer je ook bestelt, de krant is gratis, je betaalt enkel de handling- en verzendkosten.

BESTEL DE BLAUWE MAANDAG HIER!

De Blauwe Maandag is een initiatief van Joost Stokhof, Bas Koopmans en Lieneke Hulshof.

Advertenties

Ook adverteren op mistermotley.nl ? Stuur dan een mail naar advertenties@mistermotley.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* verplicht

Meer Mister Motley?

Draag bij aan onze toekomstige verhalen en laat ons hedendaags kunst van haar sokkel stoten

Nu niet, maar wellicht later