Sytske van Koeveringe

De bedoeling – Teammanager 10.00- 18.00

2 november 2015

‘Ik heb een administratieve dag, wat is precies de bedoeling?’ zegt Rick, en stapt zijn auto uit. Zwart en compact. 

‘Maakt mij niet uit, ik loop met je mee, je achterna,’ zeg ik. 
‘Ik weet niet of je het al gehoord hebt maar er is momenteel nogal veel hectiek binnen het bedrijf.’
‘Nee, daar weet ik niets van,’ zeg ik. We lopen de keet in, zijn kantoor binnen.
‘Normaliter heb ik veertig chauffeurs, nu vijfenvijftig. Afgelopen maand is een teammanager ontslagen. Vorige week hebben we een chauffeur ontslagen wegens drankgebruik en afgelopen weekend kwam een chauffeur niet opdagen. Alles ligt overhoop.’
‘Maar wat doe jij dan?’ vraag ik. 
‘De functioneringsgesprekken, maak de roosters, pas ze aan waar dat nodig is, ik luister naar de klachten van passagiers en medewerkers, regel ziektewetten, pensioenregelingen, vrije dagen, en ga zo maar door.’ 
‘Dat mag jij allemaal doen?’
‘Dat verwoord je goed, dat mag ik allemaal doen.’


De bouwkeet is verdeeld in meerdere hokjes. Het hokje waar Rick in zit heeft een bordje naast de deur, met Teammanagers.

Advertenties

Ook adverteren op mistermotley.nl ? Stuur dan een mail naar advertenties@mistermotley.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* verplicht

Meer Mister Motley?

Draag bij aan onze toekomstige verhalen en laat ons hedendaags kunst van haar sokkel stoten

Nu niet, maar wellicht later