Mister Motley

De fotokopie

22 januari 2014

Galerie de Schans (bestaande uit Guus Kaandorp, Bonne Reijn en Abel Minnée) organiseert vrijdag 24 januari van 16:00 – 24:00 uur aan de Oude Schans 15 een groepsexpositie in het teken van de fotokopie.

Het idee voor een fotokopie expositie is ontstaan bij het meemaken van een nieuwe trend in expositieland, betaalbare kunst (vaak wel in grote edities en toch voor bedragen minstens boven de 50 euro). Voor veel van ons is dat toch nog een pittig bedrag en daarom kwamen Guus Kaandorp, Bonne Reijn en Abel Minnée op het idee om daar veel verder in te gaan en voor een klein bedrag a 10 euro toch een origineel kunstwerk aan te kunnen bieden.

De expositie vindt plaats in de keuken en woonkamer van een woonhuis. Bij entree in het pand kom je terecht In de keuken/eetkamer waar foto’s van de deelnemende kunstenaars geprojecteerd zullen worden gepaard met een nummer. In de woonkamer zal een kopieerapparaat in het midden van de ruimte geplaatst worden en zal er ter plekke op verzoek van kopers ceremonieel een fotokopie gemaakt worden van een de originele print van één van de gebeamde afbeeldingen. Voor het symbolische bedrag van 10 euro -de volledige opbrengsten hiervan zullen naar de kunstenaars gaan- zal een gesigneerde fotokopie in beperkte oplage te verkrijgen zijn. 

Deelnemende kunstenaars zijn: Artun Alaska Arasli, Popel Comou, Fleur van Dodewaard, Jan Hoek, Anne Huijnen, Joris Jansen, Anna De Jong, Tom Lore De Jong, Abel Minnee, Otto Kaan, Lonneke van der Palen, Lotte Reimann, Chantal Rens, Misha de Ridder, Jaap Scheeren, Johannes Schwartz, Philip Schuette, Dana Slijboom, Kyle Tryhorn, Ruth Verbeek, Simon Wald-Lasowksi, Erik van der Weijde, en Dagmar van Wersch.


Advertenties

Ook adverteren op mistermotley.nl ? Stuur dan een mail naar advertenties@mistermotley.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* verplicht

Meer Mister Motley?

Draag bij aan onze toekomstige verhalen en laat ons hedendaags kunst van haar sokkel stoten

Nu niet, maar wellicht later