Mister Motley

De Grote We Hebben Alles Te Verliezen Show

10 februari 2014

Gelegenheids-duo Kamabade bestaande uit kunstenaars Kamagurka (Luc Zeebroek) en David Bade, gaan een ‘monument voor het verlies’ bouwen. In een onnavolgbare energieke en absurde stijl hebben zij eerst een week veldonderzoek verricht in Amstelveen, waarin de vragen ‘Wat heb je verloren?’ en ‘Wat heb je allemaal te verliezen?’ centraal stonden. 

Zo trok Kamabade er bijvoorbeeld met een mobiele verliespost -een ambulance- op uit om mensen hun verlies te ontfutselen -‘Uw verlies is onze inspiratie!’-, deden de kunstenaars een intensieve work-out en tekensessie in een sportschool, en bezochten ze woonzorgcentrum Zevenster in Amstelveen, waar ze met drie bewoonsters openhartig spraken over wat voor hen verlies betekent. In het gesprek kwamen de drie dames dingen van elkaar te weten die ze nooit eerder met elkaar gedeeld hadden. 

De gesprekken die het duo heeft gevoerd zullen deze week door hen vertaald worden in ‘Het monument voor het verlies’, waaraan zij in een open atelier-setting in het Cobra Museum zullen werken. 

Voor meer informatie: www.cobra-museum.nlFotografie: Matthijs Immink

Advertenties

Ook adverteren op mistermotley.nl ? Stuur dan een mail naar advertenties@mistermotley.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* verplicht

Meer Mister Motley?

Draag bij aan onze toekomstige verhalen en laat ons hedendaags kunst van haar sokkel stoten

Nu niet, maar wellicht later