Mister Motley

De meest uitbundig versierde kersthuizen

23 december 2015

‘Ik zie hem nog, met twee herten en een slee er achter. Daar is hij mee begonnen. Het jaar erna stond er een kerstman, en nog een kerstman, en nog een kerstman en een lampje daar en een lampje daar. op een bepaald moment was er geen tak meer vrij in zijn tuin maar dat hoeft een ander niet te storen, en ik hoef me er ook niet aan te ergeren, dat vind ik ongezond als ik me daaraan zou ergeren.’ – quote uit VPRO Video Kerstverlichting

Mister Motley wenst ieder een bijzonder fijne kerst, vol licht en liefde en bovenal zonder ergenissen.

Video door Vincent Kars en Adriaan van de Polder voor VPRO Dorst
Advertenties

Ook adverteren op mistermotley.nl ? Stuur dan een mail naar advertenties@mistermotley.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* verplicht

Meer Mister Motley?

Draag bij aan onze toekomstige verhalen en laat ons hedendaags kunst van haar sokkel stoten

Nu niet, maar wellicht later