Mister Motley

De wereld van het Witte de Withkwartier

25 oktober 2013

Aankomend weekend (13 t/m 15 september) wordt het culturele seizoen van Rotterdam geopend met ‘De wereld van het Witte de Withkwartier’, drie dagen lang staat deze week in het teken van dit kunstfestival. De dagen zullen worden gevuld met kunst, cultuur en gezelligheid, door middel van creatieve acts en tentoonstellingen die gedragen worden door alle culturele instellingen in de wijk. Dit doen ze in samenwerking met bewoners, horeca en ondernemers. 
Villa Zebra presenteert Toine Klaassen

Het Witte de Withkwartier bruist van de kunst en cultuur. De wijk zit vol kunstinstellingen, galeries, musea, mooie designwinkels, ontwerpers en afwisselende horeca. Tijdens het festival zullen er ook diverse podia staan, waar zowel muziek, dans, theater als beeldende kunst te beleven is. Op vrijdag vindt de grote aftrap plaats met de ‘Grote Vrijdagmiddag Cultuurborrel’. Vervolgens wordt om 21:00 het festival officieel geopend met de spectaculaire licht- en geluidshow ‘Schmerzmittel’. Deze installatie hebben de kunstenaars Joris Strijbos en Marco Broeders speciaal voor dit festival ontwikkeld.

Voor meer informatie over het festival of de programmering, bekijk de website.
De ‘Darwin’ van Atelier Van Lieshout wordt geopend in het MuseumparkCinevan: de reizende mini-bioscoopKunstveiling ‘De Aanschouw’Expositie ‘Gispen meubelen en lampen’ in de Waalse Kerk
Advertenties

Ook adverteren op mistermotley.nl ? Stuur dan een mail naar advertenties@mistermotley.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* verplicht

Meer Mister Motley?

Draag bij aan onze toekomstige verhalen en laat ons hedendaags kunst van haar sokkel stoten

Nu niet, maar wellicht later