Anna Gerrits

Een zoektocht door mijn en de natuur

19 december 2014

Wat het is en wat het misschien niet is

Planten
10 december
Vandaag heb ik besloten om planten te kopen, kamerplanten. Planten met vreemde namen, uit vreemde oorden, waar ik een vreemdeling zou zijn. In de Intratuin raakte ik betoverd door sprookjestaferelen, het leek wel een attractiepark, waar ik geen entreegeld voor hoefde te betalen. Bijna werd ik verleid door de op plastic schaatsende miniatuur mensjes, die mij met hun stilstaande poppenoogjes ontroerden. De sprankelende lichtjes vulden een leegte met warmte, op het moment dat ik mij besefte dat ik deze kerst weer alleen zal moeten doorstaan.

Lees hier de volledige scriptie van Anna Gerrits
Advertenties

Ook adverteren op mistermotley.nl ? Stuur dan een mail naar advertenties@mistermotley.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* verplicht

Meer Mister Motley?

Draag bij aan onze toekomstige verhalen en laat ons hedendaags kunst van haar sokkel stoten

Nu niet, maar wellicht later