Lieneke Hulshof

Get FED ART fair

4 april 2015

Beeldend kunstenaars Thijs Linssen en Casper Verborg organiseren in samenwerking met Neel Diekema (curator hedendaagse kunst) dit weekend de get FED ART fair, geïnspireerd op de Amsterdamse kunstbeurs UNFAIR.  Als vertegenwoordigers van een nieuwe generatie kunstenaars zoeken de drie organisatoren naar innovatieve manieren om de aandacht voor actuele kunst in Arnhem te bevorderen. 
Naast geënsceneerde fotografie van Maurice van Es en Thijs Linssen, zijn er conceptuele videowerken te zien van Jeroen Glas en Lisanne Hoogerwerf, maar ook schilderijen en objecten van Anan Striker, David Wasch, Casper Verborg, Rob Bouwman en Vincent Uilenbroek. Ruimtelijke installaties en sculpturen van Jochem Esser, Justin Prang en Ward Blokland. Ook het medium tekenen heeft zijn plek, met het werk van Aline Eras.
De beurs werd afgelopen donderdag feestelijk geopend en mister Motley was erbij. Bekijk hier het beeldverslag. 
Anan StrikerCasper VerborgJeroen GlasJochem EsserAline ErasRob Bouwman en Vincent UilenbroekWard BloklandMaurice van EsDavid WaschThijs LinssenJustin PrangLisanne Hoogerwerf

De get FED ART fair is nog tot en met maandag 6 april te bezoeken in Arnhem bij het festival Ruimtekoers. Klik hier voor de website. 

Advertenties

Ook adverteren op mistermotley.nl ? Stuur dan een mail naar advertenties@mistermotley.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* verplicht

Meer Mister Motley?

Draag bij aan onze toekomstige verhalen en laat ons hedendaags kunst van haar sokkel stoten

Nu niet, maar wellicht later