Hanne Hagenaars

graduation festval KABK

16 juli 2014

Het Graduation Festival van de Koninklijke Academie in Den Haag vond plaats in het gebouw aan de Prinsessegracht, in alle uithoeken en kelders en zolders waren werken te vinden, onoverzichtelijk als altijd, het gebouw is nu eenmaal complec, maar wel een spannende tocht met steeds mooie ontdekkeingen: dit is de selectie van Hanne Hagenaars.
Adrian Mazzarolo, Do you like cutting chicken with scissors?Adrian Mazzarolo, Do you like cutting chicken with scissors?

Deze film maakte de meeste indruk: een fascinerende compilatie van spel, collages, animatie, een soundtrack vol vreemde geluiden, zelf de aftiteling was fantastisch. Wat een innovatieve film over een het alledaags onderwerp van de liefde.
Bastian Visch

Fantasische mode van de Zweedse Bastian visch, hij liet zich inspireren door het licht en hoe de natuur de print van de kleding zou kunnen bepalen.
Sonja Volmer, Wentel

Deze foto geeft op heen enkele manier de ervaring weer die deze wandeling je gaf, alsof je over het plafond liep,
over een gapend gat heen moest wandelen, angstwekkende diepten negeren. Amazing!
Sonja Volmer, Wentel

Het startpunt van de wandeling
Vincent BothAngela de Weijer, Infinity Three, Earwitness objectsRozanne Ottenhof, een lees systeem voor dyslexyJanneke Kors, op zoek naar een alternatief voor de voorspelbare rechte lijnJanneke Korseen alternatieve gymzaal, met een prachtig filmpje en wapperende vitrages

werk van Gitte Hendrikx
Santeri TaurulaLidewij KalfstermanAura Rendon BengerLeslie NagelMirthe kluck, Hello Earthy PeopleMirthe kluck, Hello Earthy PeopleJasper TerraMaja Klaassens, The FountainSamira DamatoJosine NellHannah Polak, Panacea

 

Advertenties

Ook adverteren op mistermotley.nl ? Stuur dan een mail naar advertenties@mistermotley.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* verplicht

Meer Mister Motley?

Draag bij aan onze toekomstige verhalen en laat ons hedendaags kunst van haar sokkel stoten

Nu niet, maar wellicht later