Redactie

Informatie Frank Koolen

19 oktober 2016

Informatie over Frank Koolen en zijn werk

Frank koolen heeft een Instagram, Twitter en Facebook account. Hij heeft met zichzelf afgesproken iedere dag op al deze drie kanalen iets te posten. Op Instagram mogen alleen foto’s van zijn telefoon worden geplaatst op Twitter wil hij tegenlicht bieden op de stroom tekst die dagelijks op dat kanaal komt, dus plaatst hij meer poëtische foto’s en Facebook gebruikt hij om te reflecteren op zijn eigen werk.


Facebook Frank Koolen, Twitter Frank Koolen, Instagram Frank Koolen

Ann Demeester over Frank Koolen in Kunstuur


Bekijk hier de uitzending

Frank Koolen, website voormalig museum de Paviljoens“Ik wandel door Schiphol. Behoorlijk nerveus voor de aankomende vliegreis naar een obscuur Grieks eiland. Eigenlijk kan ik alleen maar aan neerstortende vliegtuigen denken. Een lichte troost is dat mijn hele familie ook in het vliegtuig zal zitten. Gaan we tenminste samen. De lopende band negerend loop ik langs de verschillende terminals. Mijn aandacht wordt getrokken door een enorme pot met sanseveria’s. De sanseveria is een kamerplant die met minimale zorgen door iedereen gehouden kan worden. Een ideale plant voor een vliegveld. Ik loop naar de pot toe om te onderzoeken of het eventueel nepsanseveria’s zijn. Gemak kent geen grenzen. Door met mijn nagel een snee in een blad te maken, constateer ik een echte plant. Ik doe een stap naar achteren. ‘Watervanger’ staat er op de pot. Mooi woord: ‘Watervanger’. Hoewel ik het eerder gezien moet hebben, valt me nu ook de rode deur van de brandslangkast en de bijhorende afbeelding op. Sanseveriabladeren die naar de brandslang reiken. Klaar om het water op te vangen.” Lees verder

Advertenties

Ook adverteren op mistermotley.nl ? Stuur dan een mail naar advertenties@mistermotley.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* verplicht

Meer Mister Motley?

Draag bij aan onze toekomstige verhalen en laat ons hedendaags kunst van haar sokkel stoten

Nu niet, maar wellicht later