Merel van der Velde

Kunst op de Koffie

7 oktober 2017

Open deuren in Arnhems Spijkerkwartier: tijdens Kunst op de Koffie ziet men een uitgelichte rommelkelder, cijfers die de trap beklimmen en humoristisch activisme. Daar waar bewoners normaliter hun eigen leven leiden achter half gesloten gordijnen, lopen nu nieuwsgierige kijkers de huizen in en uit. Onbeschaamd rondneuzen in andermans leven was nog nooit zo normaal. Kunst opent de blik wanneer nauwkeurig geplaatste kunstobjecten en persoonlijke prullaria niet meer voor elkaar onderdoen: in alles wat je ziet schuilt een verhaal. 

 
Esmay Groot KoerkampAudiowerk van Esmay Groot KoerkampEsmay Groot KoerkampLouise te Poele – Before ImpactLouise te Poele exposeert op bomenbehangIsolde Venrooy – CijfershopIsolde Venrooy – CijfershopGesprekken over cijfers met een makelaar, een architect en een hypotheekadviseurGetallen betreden de trapHjalmar Riemersma & Bram KuypersMireille Tap spreekt statig over het zoeken van een thuisEgbert Bouwhuis ‘Two boys – Lhasa1987’ De foto is van Anke Steens‘Egbert Bouwhuis, ‘Car on a chain’Egbert Bouwhuis, ‘Defect’Egbert Bouwhuis ‘Slagroom met spijkers’Egbert Bouwhuis, Tampon op pootjesVocaal Milieuactivisme door Mariël Smit in Snackbar DolfijnKunstenaressen dansen door het SnackbarmenuMilena NaefMilena NaefJelle Mastenbroek

 

Voor de nieuwsgierige liefhebber is Kunst op de Koffie te bezoeken op zondag 8 oktober, de deuren zijn geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Bezoek de website van Kunst op de Koffie voor meer informatie.

 

 

Advertenties

Ook adverteren op mistermotley.nl ? Stuur dan een mail naar advertenties@mistermotley.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* verplicht

Meer Mister Motley?

Draag bij aan onze toekomstige verhalen en laat ons hedendaags kunst van haar sokkel stoten

Nu niet, maar wellicht later