Mister Motley

Maak een selfie met T-Rex Truui

10 februari 2014

Voor het Limburgs Museum in Venlo werd vorige week een levensgroot model geplaatst van een T. rex. Het monster is de blikvanger van de tentoonstelling Dino Experience, die tot en met 26 oktober aanstaande te zien is. Het monster is momenteel de meest gefotografeerde dame in Venlo. Bijna continu circuleren fotografen om haar heen om met hun smartphone een opname te maken. Een bijzonder fenomeen, dat typisch is voor deze tijd van de snelle, digitale foto. Het Limburgs Museum stelt iedere maand van februari tot en met juni een prijs beschikbaar (een gezinskaart ter waarde van 33 euro) voor de leukste, spannendste of origineelste selfie met Truui de T. rex.

De vrouwtjes-tyrannosaurus rex is vier meter hoog en veertien meter lang. Ze wordt liefkozend Truuke genoemd, haar roepnaam is Truui en haar officiële naam in haar dinopaspoort luidt Gertruda. Na een oproep in de media ontving het museum ruim 380 suggesties voor een naam. Het is Truui geworden, een oer-Limburgse naam die vroeger werd gegeven aan meisjes.

De selfies met het damesmonster kunnen direct op de facebookpagina van het Limburgs Museum geplaatst worden, verzonden worden via twitter @limburgsmuseum of naar media@limburgsmuseum.nl. Alle inzendingen worden geplaatst op de facebookpagina van het Limburgs Museum met iedere keer extra aandacht voor de selfie van de maand.

Zie ook: www.limburgsmuseum.nl
Advertenties

Ook adverteren op mistermotley.nl ? Stuur dan een mail naar advertenties@mistermotley.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* verplicht

Meer Mister Motley?

Draag bij aan onze toekomstige verhalen en laat ons hedendaags kunst van haar sokkel stoten

Nu niet, maar wellicht later