Mister Motley

Naakt in Noord Saunaconcert

12 februari 2014

Aanstaande zaterdagavond is de sauna van de Saunakaravaan weer open bij De Ruimte. De kampvuurtjes in de tuin gaan aan en de expositieruimte in de schuur doet dienst als kleedkamer. Mensen kunnen afkoelen onder de buitendouche, in het dompelbadje of in het Noordhollandsch Kanaal. In en rondom de sauna en voor de schouw in de huiskamer zijn optredens van de Amsterdamse band Den Tex en de Britse band Stems.

De Ruimte is een piepjong podium/café/expositieruimte in een monumentaal pand op de Buiksloterdijk in Amsterdam-Noord. De Saunakaravaan is een rondreizende gezelschap van saunaliefhebers, troubadours, dichters en verhalenvertellers, tijdelijk neergestreken in de tuin van De Ruimte.

Sauna open om 17 uur, concerten vanaf 20.30.
Toegang tot de sauna is gratis, voor de concerten wordt om een donatie gevraagd.
Buiksloterdijk 270, Amsterdam-Noord

Zie ook: www.saunakaravaan.nl en www.cafederuimte.nl

Over Den Tex:
Den Tex is vernoemd naar een huis in Amsterdam bevolkt door mafketels en denkers. Het is de plek waar de zes bandleden hun thuis hebben gevonden. De leden van Den Tex spelen hun muziek recht uit het hart, met het lef om de gebruikelijke drie akkoorden/drie minuten popconventies te doorbreken. Hun muziek doet denken aan de Blues en Rythm & Soul uit de jaren zestig en zeventig, maar is helemaal van hen en helemaal van nu.

Voor meer informatie: www.dentexmusic.com

Over Stems:
Het Engelse trio Stems speelt postrock/neo-klassiek op altviool, viool en gitaar met loopstation. Ze bouwen simpele ritmes en melodieën uit tot hele muzikale landschappen. De band weeft crescendo’s aan elkaar met dromerig vioolspel en gebruikt elementen uit de Oosterse en Westerse klassieke muziek naast avantgarde gitaartechnieken om het publiek mee te slepen zonder om aandacht te schreeuwen.

Voor meer informatie: www.reverbnation.com/Stems

Advertenties

Ook adverteren op mistermotley.nl ? Stuur dan een mail naar advertenties@mistermotley.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* verplicht

Meer Mister Motley?

Draag bij aan onze toekomstige verhalen en laat ons hedendaags kunst van haar sokkel stoten

Nu niet, maar wellicht later