Mister Motley

Open Atelierroute 2014

4 maart 2014

Ruim 50 professionele beeldend kunstenaars en vormgevers uit Dordrecht openen op zaterdag 15 en zondag 16 maart van 11 tot 17 uur hun deuren voor het publiek. Zij tonen hun nieuwste werken en vertellen over hun kunstenaarschap. Startlocatie is de voormalige Kunstkerk aan de Museumstraat 65. Vanaf 11 uur kunt u hier terecht voor informatie en een plattegrond. Ook is er een tentoonstelling te zien met werken van kunstenaars uit Dordrecht.

Op beide dagen worden in de voormalige Kunstkerk doorlopend korte films getoond van Dordtse filmmakers en beeldend kunstenaars. Er zijn bijvoorbeeld films te zien van Jeanne van der Horst, Frans van Lent, S. Kurt, Annemarie Strijbosch en Teresiña Talarico. Ook is er werk te zien van mode- en accessoireontwerper Sarena Huizinga.

Op zaterdag en zondag vertrekt er om 11.30 uur vanaf de Museumstraat 65 een gratis bus onder leiding van gids en kunstkenner Peter Marijnissen naar ateliers die buiten het centrum liggen. Duur 2,5 uur, maximaal acht personen. Aanmelden kan via atelierroute@dordrechtsmuseum.nl onder vermelding van naam, aantal personen en de dag.

Meer informatie: www.dordrechtsmuseum.nl
Jan Willem van Welzenis in zijn atelierTon Kraayeveld, ‘Hotel Europa’, olieverf op doek, 120 x 160 cm, 2013Albert Zwaan – flatblock in snowlight – 2014 -100×120 – olieverf op linnen
Advertenties

Ook adverteren op mistermotley.nl ? Stuur dan een mail naar advertenties@mistermotley.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* verplicht

Meer Mister Motley?

Draag bij aan onze toekomstige verhalen en laat ons hedendaags kunst van haar sokkel stoten

Nu niet, maar wellicht later