Aukje Dekker

Stap 5 Tag Cloud

17 april 2015

Sorry, vandaag geen blog. Ik drink wijn en heb het schrijven, net als het schilderen en keuzes maken, tot op het allerlaatst uitgesteld. Meestal wanneer de druk oploopt, loop ik juist tegen een moment aan dat alles heel even ineens weer vanzelf gaat. Maar vanavond heb ik me willens en wetens in een fuik van wijn en ‘art’ en arty mensen laten lokken, in de hoop dat zich ineens een extra dag tussen de donderdag en de vrijdag zou voegen. 

Er is zoveel gebeurd en omdat hierdoor mijn hoofd de snelheid heeft van het internet 3 jaar geleden, heb ik me door een vriend laten adviseren de technieken van toen der tijd ter hand te nemen.

Kent iemand de tag-cloud nog?

Volgens die vriend ( Matthijs Booij red.) moet je het zien als een digitale visuele wolk van relevante woorden die boven komen drijven uit een artikel, of serie blogs. Deze wolk staat ergens onderaan een webpagina1.0, op deze woorden kun je klikken, en deze brengen je vervolgens naar een artikel waar wordt bewezen dat het woord ook daadwerkelijk in zinsverband gebruikt is.
In plaats van louter woorden in mijn tag-cloud, bied ik jullie in dezelfde vorm, de zinnen aan die ik tijdens deze stap in het proces heb gevoeld. 
Als je hier op klikt, kom je terug bij de homepage van mijn website. Om maar te bewijzen dat het heus wel verband houd met elkaar.
Video of IMG 5264

Advertenties

Ook adverteren op mistermotley.nl ? Stuur dan een mail naar advertenties@mistermotley.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* verplicht

Meer Mister Motley?

Draag bij aan onze toekomstige verhalen en laat ons hedendaags kunst van haar sokkel stoten

Nu niet, maar wellicht later