Stuur je scriptie in en wie weet zie jij ‘m terug op onze site

27 maart 2023

Mister Motley publiceert scripties, onderzoeksartikelen en uitgaven om zo een eigen bibliotheek op te bouwen. De redactie van Motley vindt het zonde dat er jaarlijks zoveel scripties ongelezen blijven…

 

Wil je dat jouw Nederlandstalige scriptie of onderzoek dat verbanden legt tussen kunst en leven niet verdwijnt op een stoffige plank? Stuur dan een e-mail met een PDF op naar puck@mistermotley.nl en wie weet wordt het komend jaar, tegen vergoeding, gepubliceerd op de website van Mister Motley!

Alicia Martin, Meermanno

In 2012 stroomde uit de gevel van Huis van het boek (voormalig museum Meermanno) in Den Haag een waterval aan boeken. Huis van het boek is het oudste boekenmuseum ter wereld. Het beheert een verzameling boeken uit alle perioden van de westerse boekgeschiedenis. Het kunstwerk werd gemaakt door de Spaanse kunstenaar Alicia Martín (1964). Het boek is voor Alicia Martin (1964) het materiaal en het onderwerp tegelijk. De boeken staan voor de toegang tot een immense hoeveelheid kennis en tegelijkertijd voor de onmogelijkheid om alwetend te kunnen zijn. De boeken zijn bevroren in beweging en tijd.

Advertenties

Ook adverteren op mistermotley.nl ? Stuur dan een mail naar advertenties@mistermotley.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* verplicht

Meer Mister Motley?

Draag bij aan onze toekomstige verhalen en laat ons hedendaags kunst van haar sokkel stoten

Nu niet, maar wellicht later