Redactie

Vacature: Mister Motley is op zoek naar twee nieuwe bestuursleden

1 juli 2024

Vanwege het aflopen van het termijn van de secretaris en het verrijken van het bestuur met nieuwe perspectieven die willen bijdragen aan de verdere ontwikkeling van Mister Motley, is de stichting op zoek naar twee nieuwe bestuursleden, die bij voorkeur vanaf dit najaar beschikbaar zijn. Enthousiast? Stuur dan voor 22 juli 2024 een cv en korte motivatie naar vacature@mistermotley.nl.

 

 

Stichting Mister Motley is een online platform dat kunst en leven met elkaar vervlecht. Het woord motley betekent ‘geschakeerd’, ‘bont’, ‘veelzijdig’. Met dat begrip in het achterhoofd heeft Mister Motley sinds haar oprichting in 2003 duizenden artikelen gepubliceerd en een veelheid van projecten en samenwerkingen geïnitieerd: van publicaties tot leesgroepen en fysieke evenementen. Ook brengt Mister Motley wekelijks een nieuwe aflevering van de podcast Kunst is Lang uit.

Vanwege het aflopen van het termijn van de secretaris en het verrijken van het bestuur met nieuwe perspectieven die willen bijdragen aan de verdere ontwikkeling van Mister Motley, is de stichting op zoek naar twee nieuwe bestuursleden, die bij voorkeur vanaf dit najaar beschikbaar zijn.

De voorkeur gaat daarbij uit naar leden met de volgende aandachts- en expertisegebieden:

Artistiek profiel
Voor dit profiel zoeken we iemand met:

– Kennis en ervaring binnen een culturele instelling, bij voorkeur een presentatie-instelling of museum
– Gevoel voor actuele culturele tendensen. Ervaring met het voeren van eigenzinnige artistieke koers is een pré.
– Expertise op het gebied van en liefde voor hedendaagse kunst. En bij voorkeur kennis van: publieksbereik, publiceren, uitgeven.

 

Algemeen bestuurslid
Voor dit profiel zijn we op zoek naar iemand met:

  • Affiniteit of ervaring met het opbouwen van netwerken en strategisch financiële samenwerkingen in de cultuurwereld; fondsenwerving; sponsoring; mecenaat.
  • Expertise op het gebied van en liefde voor hedendaagse kunst.
  • Herken je je niet in een van de bovenstaande profielen maar heb je wel kennis van en liefde voor hedendaagse kunst en wil je graag het motto van Mister Motley als ambassadeur uitdragen? Dan nodigen we je ook van harte uit te reageren!

Algemene uitgangspunten:

Het bijwonen en voorbereiden van 4 tot 6 vergaderingen per jaar.
— Aanwezigheid bij belangrijke evenementen van Mister Motley.
— Affiniteit met het motto van Mister Motley: de verstrengeling van kunst en leven.
— Een relevant netwerk voor Mister Motley en de bereidheid dat in te zetten.
— In staat om ook mogelijkheden te zien buiten de geijkte kaders, enthousiasme een rol te willen spelen om te zoeken naar oplossingen en creatieve manieren om Mister Motley verder te laten groeien.
— Beschikbaarheid als klankbord voor de directeur-hoofdredacteur indien gewenst.

Enthousiast? Stuur dan voor 22 juli 2024 een cv en korte motivatie naar vacature@mistermotley.nl. Vragen naar aanleiding van de vacature kun je richten aan Barbara Visser door te mailen naar bovengenoemd e-mailadres.

Praktisch

— Bestuursleden worden benoemd voor een periode van vier jaar, met mogelijkheid tot een tweede termijn.
— De gesprekken zullen eind juli plaatsvinden.
— Datum van aanstelling in overleg, maar bij voorkeur vanaf dit najaar.

 

Roland Schimmel, Un-fixed Past (6), 2023, watercolor on paper, 73 x 52,5 cm, HR
Advertenties

Ook adverteren op mistermotley.nl ? Stuur dan een mail naar advertenties@mistermotley.nl

#mc_embed_signup{ font:14px Riposte, sans-serif; font-weight: 200; } #mc_embed_signup h2 { font-size: 3.6rem; font-weight: 500 } #mc_embed_signup .button { border-radius: 15px; background: #000;} #mc_embed_signup /* Add your own Mailchimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block. We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* verplicht
Email formaat
(function($) {window.fnames = new Array(); window.ftypes = new Array();fnames[0]='EMAIL';ftypes[0]='email';fnames[1]='FNAME';ftypes[1]='text';fnames[2]='LNAME';ftypes[2]='text'; /* * Translated default messages for the $ validation plugin. * Locale: NL */ $.extend($.validator.messages, { required: "Dit is een verplicht veld.", remote: "Controleer dit veld.", email: "Vul hier een geldig e-mailadres in.", url: "Vul hier een geldige URL in.", date: "Vul hier een geldige datum in.", dateISO: "Vul hier een geldige datum in (ISO-formaat).", number: "Vul hier een geldig getal in.", digits: "Vul hier alleen getallen in.", creditcard: "Vul hier een geldig creditcardnummer in.", equalTo: "Vul hier dezelfde waarde in.", accept: "Vul hier een waarde in met een geldige extensie.", maxlength: $.validator.format("Vul hier maximaal {0} tekens in."), minlength: $.validator.format("Vul hier minimaal {0} tekens in."), rangelength: $.validator.format("Vul hier een waarde in van minimaal {0} en maximaal {1} tekens."), range: $.validator.format("Vul hier een waarde in van minimaal {0} en maximaal {1}."), max: $.validator.format("Vul hier een waarde in kleiner dan of gelijk aan {0}."), min: $.validator.format("Vul hier een waarde in groter dan of gelijk aan {0}.") });}(jQuery));var $mcj = jQuery.noConflict(true);

Meer Mister Motley?

Draag bij aan onze toekomstige verhalen en laat ons hedendaagse kunst van haar sokkel stoten

Nu niet, maar wellicht later