Steun hier het nieuwe seizoen van de radiopodcast Kunst is Lang.

Image

Stap 1 gedurfd en gedaan

26-02-2015 Aukje Dekker

Toen ik het aan m'n vader liet zien zei hij: “Dat is toch hartstikke lelijk? Zou ik nooit kopen.” Maar met lijst, en bij een tweede keer kijken vond hij het opeens erg bijzonder. Subjectiviteit wederom goed vertegenwoordigd. Ik ben blij met deze stap. Het was eigenlijk al een stap binnen een stap en ja het lijkt onaf, maar het schreeuwt niet. Als een Zweedse exchange studente die zonder dat iemand het doorheeft de beste van de klas is, groeit ze stilletjes waar ik bij sta. Die kans heeft dus niemand van de kopers, tenminste ik denk niet dat iemand tijd of zin heeft om hier 36 uur naar te kijken

Maartje Wortel koopt. Wat een gedachten en gevoelens!
Ik voel me verlaten, maar ben ook dankbaar dat door haar dit stadium bestaat.
Ze is bang voor blauw, ik dacht ook aan blauw/zwart zal ik nu express iets heel anders doen? Waarom? Dom.
Ik sms m'n vriend: “Maartje bought stage one” hij smst terug: ..Ha bitch!!! I'm going to kill some carrots and make them bleed see how she likes those apples”.
Zie je dat betekent dus dat ze me verraden heeft, dat dit een dis is, ze geen vertrouwen heeft! 

Eigenlijk heeft ze me gered. Ze heeft een stille laag gered en daarmee haar eigen rit opgegeven. Ze zegt dat ze de hele nacht wakker gelegen heeft, dat ze eigenlijk eerst bedacht had door te gaan, dat ze zo en zo veel geld wilde besteden, maar ze vind het mooi zo, zodat haar fantasie het werk kan doen en net als in de liefde, wanneer je iemand wilt, het moment van willen mooier is dan het hebben. 

Het is een complimenteuze keuze. Dank Maartje, en gefeliciteerd met je unicum, we gaan je missen en ik hoop samen met de rest dat je spijt krijgt.

Voor meer info, bezoek de website van Stick or Twist.

Ook adverteren op mistermotley.nl? Stuur dan een mail naar maurits@mistermotley.nl